Voorstellingen

 

Improvisatie

Er zijn weinig dingen zo leuk als op een podium staan en zowel het publiek als jezelf verbazen met wat er ontstaat. Ik heb tien jaar gespeeld bij de Amsterdamse improvisatiegroep Placebo en momenteel ben ik lid van improvisatiegezelschap De Vereeniging, waarmee ik in 2014 het Nederlands Theatersport Toernooi (NTT) won. Daarnaast treed ik in wisselende formaties regelmatig op voor scholen, bedrijven of instellingen. Wil je weten waar ik zo al te zien ben, kijk dan onder het kopje nieuws.

De Vereeniging improviseert live een mini-musical (Het Huis, Utrecht)

Cabaret

Toen ik studeerde in Groningen vormde ik een cabaretduo met Bart-Jan Kazemier, tegenwoordig bekend als auteur. We wonnen samen het Groningse StudentTalentEvent (hier het verslag van de Universiteitskrant) en traden o.a. op tijdens de KEI-week en het Deltion Cabaret Festival. Later heb ik solo opgetreden met mijn eigen cabaret- en stand-up comedy voorstelling. In 2009 haalde ik de halve finale van het Cabaretesk-festival in Eindhoven (het juryrapport), een maand later stond ik in de halve finale van het Griffioen/Zuidplein-cabaretfestival en trad ik voor zo’n 150 man op in Theater Zuidplein te Rotterdam. Verder speelde ik o.a. in het Vestzaktheater in Enschede, theater De Engelenbak in Amsterdam en comedyclub Toomler in Amsterdam. Momenteel treed ik niet meer op als cabaretier of comedian.

Korte grapjes (Parkstad Limburg Theater, Heerlen

Wat mensen willen (Theater De Engelenbak, Amsterdam)

Presentatie & gespreksleiding

Ik word regelmatig gevraagd als presentator of gespreksleider. Zo presenteerde ik twee keer de uitreiking van de jaarlijkse award voor de Jongere van het Jaar, een filmpremiere voor A-Film en het Amsterdams Studenten Festival. Als gespreksleider stond ik in de Stadsschouwburg voor een nabespreking van de dansvoorstelling Phobia van Club Guy & Roni en begeleidde ik een publieksdiscussie na de jaarlijkse Achlum-lezing van verzekeringsmaatschappij Achmea.